“Başarı İçin Önyargılardan Kurtulun ve Konfor Alanınızın Dışına Çıkın”

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Bugünün Dünyası Yarının Rüyası” başlıklı program, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Başarı İçin Önyargılardan Kurtulun ve Konfor Alanınızın Dışına Çıkın”
14.04.2022 - 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
625

Konferansın davetli konuşmacısı Akbank Ticari Segment Müdürü Abdullah İlker Aker, “İş Tecrübeleri, Davranışları Etkileyen Faktörler ve Dünyadaki Gelişmeler” başlıkları altında bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Eğitim ve kariyer hayatından bahsederek sözlerine başlayan Abdullah İlker Aker, edindiği tecrübeler ışığında meslek yaşamının kendisine çalışmadan başarı elde edilemeyeceği prensibini öğrettiğini ifade etti. Hayat boyu öğrenmenin önemine vurgu yapan Aker, “Hayatınız boyunca eğitim almak zorundasınız. Kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Kariyer geliştirme insanda bitiyor. Zamanınızı çok iyi organize edin. Yaşadığınız her zorluk size çok şey öğretir ve kendinize güven duymanızı sağlar.” şeklinde konuştu.

İnsanın yapmış olduğu seçimlerle bir yere gelebildiğine işaret eden davetli konuşmacı, “Seçtiğiniz alanının fırsatlarını yakalayın. İş dünyasında adaletsizlik, rekabetin yoğunluğu gibi birçok olumsuzluk da mevcut. Hedeflerinizden asla vazgeçmediğiniz sürece başarılı olmama şansınız yok.” ifadelerini kullandı.

Başarı için önyargılardan kurtulma ve konfor alanının dışına çıkmanın gerekliliğine dikkat çeken Abdullah İlker Aker, sunumunun son bölümündeyse dünyada yaşanan gelişmelerden söz ederek farklı konularda kendini geliştirmenin ve dünyadaki trendleri yakalamanın önemi üzerinde durdu.

Program, Üniversitemiz İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İstemi Çömlekçi’nin, Akbank Ticari Segment Müdürü Abdullah İlker Aker’e teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.


Editör: B. Zengin