Üniversite Kalite Komisyonu Bir Araya Geldi

Düzce Üniversitesi Kalite komisyonu Rektörlük Çalıştay Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç başkanlığında toplandı.

Üniversite Kalite Komisyonu Bir Araya Geldi
30.04.2022 - 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
493

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. İlhan Genç, akademik birimlerin 2021 yılı içerisinde kalite süreçleri kapsamında yürüttükleri iyileştirme çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve sürecin gelişiminden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından Sürekli İyileştirme Koordinatörü Prof. Dr. Ayla Keçeci, 2021 yılı iç değerlendirme ziyaretleri ve sonuçları, kurum iç değerlendirme rapor süreci, idari personel teşvik öneri sistemi, kurumsal akreditasyon başvurusu ve memnuniyet anketleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Yüz yüze ve çevrim içi olarak eş zamanlı yürütülen toplantıyı, Düzce Üniversitesi Kalite ve akademik birimlerin kalite komisyon üyeleri ile birim yöneticilerinden oluşan 77 kişilik bir grup da çevrim içi olarak takip etti.

Sunum sırasında katılımcıların soruları, Kalite Komisyon Üyeleri tarafından cevaplandı. 2022 yılının üçüncü Kalite Komisyon Toplantısı, gündeme dair alınan kararların ardından son buldu.


Editör: B. Zengin