Ünlü Radyo Programcısı Serdar Gökalp Düzce Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Düzce Üniversitesi Öğrenci Festivali DÜFest 2022 kapsamında ünlü radyo programcısı ve komedyen Serdar Gökalp, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek oldukça keyifli ve eğlenceli bir stand up gösterisine imza attı.

Ünlü Radyo Programcısı Serdar Gökalp Düzce Üniversitesi’ne Konuk Oldu
13.05.2022 - 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
548

Serdar Gökalp Pandemi Sonrasında İlk Kez Düzce Üniversitesi’nde

İstiklal Konferans Salonu’ndaki öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin, akademik ve idari personellerle öğrenciler katıldı.

 

Kahkaha Tufanı Yaşattı

Salgın süreci sonrasında ilk kez Düzce Üniversitesi’nde bir gösteriye geldiğini belirten başarılı radyo programcısı, kendisini Düzce Üniversitesi gönüllüsü olarak gördüğünü ifade etti. Türkiye’nin 81 ilinde yaşadığı anıları espri tadında anlatan Serdar Gökalp, radyo programlarında konuklarla yaşadığı renkli ve eğlenceli sohbetler ile canlı yayın kazalarından örnekler paylaşarak programda kahkaha tufanı yaşattı.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Serdar Gökalp’in, sıcak, samimi ve gülümseten sohbeti keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Söyleşinin sonunda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından başarılı sahne performansı sergileyen Serdar Gökalp’e plaket takdim edildi.

 

Düzce Üniversitesi Rektörü Serdar Gökalp’in Alem FM’deki Canlı Yayın Programına Konuk Oldu

Etkinlik sonrasında Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi 15 Temmuz Meydanı’ndaki yayın aracında Serdar Gökalp’in Alem FM’de canlı olarak yayınlanan programına da konuk oldu.

Serdar Gökalp’i Düzce Üniversitesi’nde ağırladıkları için memnuniyet duyduğunu dile getiren Rektör Çakar, DÜFest 2022 kapsamında, özlemini çektikleri gençlerle çok keyifli üç gün geçirdiklerini ifade etti. Düzce Üniversitesi’nin; yemek, giyim, mimari gibi birçok farklı alandaki kültür çeşitliliğinin bir arada olduğu şehir Düzce’de yer almasının önemine değinen Prof. Dr. Çakar, Serdar Gökalp’in sorularını yanıtlayarak Düzce Üniversitesi’nin yaptığı yatırım ve gerçekleştirdiği faaliyetlerle farklılaştığının altını çizdi.


Editör: B. Zengin