DÜTAGAM Merkezi Çocuklara Yönelik Kompost Çayı Eğitimi Verdi

Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜTAGAM), yürüttüğü katma değerli çalışmaların yanında çocukların gelişimlerini destekleyici bilimsel faaliyetler de gerçekleştiriyor.

DÜTAGAM Merkezi Çocuklara Yönelik Kompost Çayı Eğitimi Verdi
28.05.2022 - 22:23
Güncelleme 28.05.2022 - 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
505

Bu kapsamda, DÜTAGAM Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Z. Filiz Arslan ve Doç. Dr. Çağlar Akçay ile Öğr. Gör. Dr. Faik Ceylan tarafından Düzce Hayalimiz Anaokulu’ndaki çocuklara yönelik “Kompost Çayı Üretimi” konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Öğrencilerin Kompost Çayı Üretimi ile ilgili sorularını yanıtlayan ve onlara uygulama deneyimi sunan Düzce Üniversitesi akademisyenleri, etkinliğin düzenlenmesine destek veren ve etkinliğe katılan Düzce Hayalimiz Anaokulu kurucusu Fatma Bakan’a, Okul Müdürü İlknur Çakır’a, Kurumsal İletişim Sorumlusu Sibel Gökmenoğlu’na, Rahmi Bakan’a ve diğer eğitmenlere teşekkür etti.

Küçük yaşlarına rağmen etkinliğe ve doğaya büyük ilgi gösteren çocuklara ve yetişmelerine emek veren ailelere de teşekkür eden Düzce Üniversitesi öğretim elemanları, DÜTAGAM olarak geleceğimize yön verecek çocuklara tarımsal atıkların değerlendirilmesi ve doğa ile ilgili eğitimler vermeye keyifle devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Editör: B. Zengin