Vali Atay'dan 10 Kasım mesajı!

Düzce Valisi Cevdet Atay, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83'ncü yılında andı.

Vali Atay'dan 10 Kasım mesajı!
10.11.2021 - 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
551

   Düzce Valisi Cevdet Atay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'ncü yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

   Askeri yetenekleri, devlet adamlığı ve muhteşem zekâsı ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir.

   “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek yolumuza ve istikametimizi ışık tutmuştur.

   Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti’ni, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

   İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.

   Kıymetli Hemşehrilerim,

   Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, rahmetle ve saygıyla anıyor, tüm Düzce’li hemşerilerime saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı. 


Editör: B. Zengin