Düzce Üniversitesi’nde “Dijital Dönüşüm ve Geleceğin Otelleri” Konuşuldu!

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Dijital Dönüşüm ve Geleceğin Otelleri’ başlıklı etkinlik çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi’nde “Dijital Dönüşüm ve Geleceğin Otelleri” Konuşuldu!
27.10.2021 - 17:44
Kaynak: İHA
710

   Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Zeynep Kömür’ün moderatörlüğündeki programda; Four Seasons Istanbul Otel’de Eğitim ve Gelişim Müdürü olarak görev yapan Cenk Caner, dijitalleşme sürecini, otelcilik sektöründen örnekler vererek aktardı.

   Geçmişten günümüze endüstri modellerinin gelişimiyle birlikte otellerin ve otel odalarının gelişme süreçlerinden bahseden Cenk Caner, teknoloji ve dijitalleşmenin hayatımıza dâhil olmasının ardından sektörde hem maliyetlerin azaldığını, hem de hataların en aza indirildiğini ifade etti. Hızlı değişim sürecine rağmen, çalışanlarda bulunan bazı özelliklerin yapay zekada olmadığına işaret eden davetli konuşmacı, bu nedenle iş gücü piyasasında çalışanların her zaman önemli olacağını sözlerine ekledi. 

   Programın son bölümündeyse duygusal zekâ, yaratıcılık ve iletişim yönetimini geliştirmenin kitleleri etkileme alanında, dijitalleşme kadar önemli olduğunu vurgulayan Cenk Caner, katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak sözlerine son verdi.

 
 


Editör: B. Zengin