“Zamanı Yönetmektense Zamanın İçinde Kendimizi Yönetmek Daha Önemli”

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Dijital Dünyada Zamanı Yönetmek’’ başlıklı etkinlik, çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

“Zamanı Yönetmektense Zamanın İçinde Kendimizi Yönetmek Daha Önemli”
15.11.2021 - 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
642

   Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Zeynep Kömür’ün moderatörlüğünü gerçekleştirdiği etkinlikte; Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk; zamanın biriktirilemeyen ve geçtikten sonra tekrar geri döndürülemeyen bir kavram olduğunu vurgulayarak zaman yönetiminin ne kadar önemli olduğuna değindi.

   Zamanı etkin ve verimli kullanmanın, amaç ve hedeflere ulaşmak konusunda önemli bir yerinin olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ertürk, zamanı yönetmektense zamanın içinde kendimizi yönetmeye çalışmamız gerektiğinin altını çizdi.

   Hedeflerin öncelik sırasına göre planlanarak yazılmasının, zaman kaybettiren işlerden ve ertelemekten uzak durulmasının, etkili zaman yönetimindeki önemli faktörler olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk, zamanı etkili ve verimli kullanma tekniklerini katılımcılarla paylaşarak hayatımıza nasıl uygulamamız gerektiğini örneklerle açıkladı.

   “Dijital Dünyada Zamanı Yönetmek’’ başlıklı program soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. 
 


Editör: B. Zengin