Lise Öğrencileri Üniversite Gönüllüsü Oldu

Halkın Düzce Üniversitesi’ni daha yakından tanımasına imkan sağlayan ve halkla gönül köprüleri kurarak kamuoyu tarafından takdir edilen bir uygulamaya dönüşen Açık Kampüs’e bu ay, Düzce İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri konuk oldu.

Lise Öğrencileri Üniversite Gönüllüsü Oldu
27.04.2022 - 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
754

Düzce Üniversitesi’ni tanıtmayı amaçlayan etkinlikte, Düzce İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Düzce Üniversitesi merkez kampüsünü ziyaret etti.

 

Konuk öğrencileri karşılayan Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salih Tosun, öğrencilerin Düzce Üniversitesi’ni ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mühendislik Fakültesi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğretim üyeleri ise akademik birimlerin bölümleri, eğitim öğretim faaliyetleri, laboratuvarları, sosyal ve kültürel etkinlikleri ve kampüs hayatı hakkında önemli bilgiler aktardı. Ziyarette, Düzce Üniversitesi’nin son dönemdeki sanayi geliri ve Mühendislik alanındaki uluslararası başarıları da paylaşıldı.

 

Nitelikli eğitimi ve daha eğitim aşamasındayken öğrencilerine istihdam olanağı sağlayan ve sektöre nitelikli meslek profesyonelleri kazandıran “İstihdam Meleği” projesi ile de Düzce Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru adres olduğuna vurgu yapıldı.

 

Etkinliğin sonunda, Açık Kampüs Diploması takdim edilen öğretmenler ve öğrenciler Düzce Üniversitesi gönüllüsü oldu.

 


Editör: B. Zengin