DEVA İl Başkanı Caymaz'dan 19 Mayıs mesajı

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 102’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Caymaz, mesajında, “19 Mayıs, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülkemiz yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır” dedi.

DEVA İl Başkanı Caymaz'dan 19 Mayıs mesajı
18.05.2021 - 18:24
515

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi;

“19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak, milletimizle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 102 yıl önce bugün, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülkemiz yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi bugün çok daha güçlü bir şekilde milletimizi aydınlatmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sini Türk Gençliği ile özdeşleştirmiş ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Türkiye’nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için devletimiz var gücüyle çalışmaktadır.

Genç nesillerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla, Ülkemizi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramımızın 102’inci yılını yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

 

Editör: B. Zengin