DEVA Partisi İl Başkanı CAYMAZ; “BU MİLLET CANI PAHASINI ÜLKESİNİ KORUDU”

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasının yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Caymaz, “Hiçbir şer odak, bizim bu değerlerimize el uzatamaz, göz koyamaz, bizi biz yapan değerlerden bizleri ayıramaz, bölemez, bizlere zarar veremez” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı CAYMAZ; “BU MİLLET CANI PAHASINI ÜLKESİNİ KORUDU”
13.07.2021 - 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
1457

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi;
“Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklar ecdadımızın canları pahasına gösterdiği olağanüstü ve onurlu mücadele ile vatan olmuştur. 15 Temmuz’da bu onurlu mücadelenin en önemli yansımalarından bir tanesi ve son halkasıdır.
Aziz Milletimiz, 15 Temmuz hain FETÖ’nün darbe girişimiyle çıktığı sokaklarda, yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canı pahasına engelleyerek ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZİM NAMUSUMUZ, ONURUMUZDUR
Her mücadelenin bir bedeli vardır. Biz milletçe bu bedeli, Malazgirt'te Sultan Alparslan'ın beyaz kefeni ile en önde olduğu savaşta, İstanbul'un Fethinde, Sarıkamış'ta, Çanakkale'de, yüz binlerce şehit verip adeta küllerimiz üzerinden yeniden doğduğumuz Kurtuluş Savaşı'nda ödedik. Böylesine büyük bedeller karşılığında üzerinde kurduğumuz son devlet Türkiye Cumhuriyeti bizim namusumuz, onurumuzdur. Hiçbir şer odak, bizim bu değerlerimize el uzatamaz, göz koyamaz, bizi biz yapan değerlerden bizleri ayıramaz, bölemez, bizlere zarar veremez.
Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda, terörle mücadelede, 15 Temmuz hain kalkışma planında ve sınır ötesi operasyonlarda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.”


Editör: B. Zengin