Kazaya bakarken kazaya neden oldu: 7 yaralı

Düzce’de D-100 karayolunda meydana gelen bir kazaya bakmak için duran bir otomobile, arkasından gelen başka otomobil çarptı. Meydana gelen iki kazada ise kazada 7 kişi yaralandı.

Kazaya bakarken kazaya neden oldu: 7 yaralı
6.09.2021 - 12:29
Kaynak: İHA
533

Kaza, gece saatlerinde D-100 karayolu Doğanlı Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine gitmekte olan Adem A.’nın kullandığı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada elektrik direği yan yatarken otomobil içerisinde bulunan sürücü Adem A., Dilek A., Salih A., Ertuğrul A. ve Melek T. yaralandılar.
Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan Salih A. da,  arazi aracıyla yol ortasında durarak kazaya bakmaya başladı. Arkasından gelen Mehmet İ. idaresinde ki  otomobil duramayarak yol ortasında kazaya bakan arazi aracına çarptı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı.


Yaralılara ilk müdahaleleri olay yerine sağlık ekipleri tarafından yapılarak Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servislerine kaldırıldılar. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Editör: B. Zengin