DÜZCELİLERDEN DEPREMZEDE KARDEŞLİĞİ ÖRNEĞİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Kahramanmaraş’ta dün yaşanan depremle birlikte ‘Uzat Elini Düzce’ adı altında başlattığı yardım kampanyasına Düzcelilerin desteği ikinci gününde de artarak devam ediyor. Dün akşam itibariyle 8 TIR’ın deprem bölgelerine gönderildiği Düzce’de 3 TIR daha yola çıkmaya hazırlanıyor.

DÜZCELİLERDEN DEPREMZEDE KARDEŞLİĞİ ÖRNEĞİ
7.02.2023 - 19:02
Güncelleme 8.02.2023 - 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
1008

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde de yıkıma neden olan depremin ardından başlattığı yardım kampanyasının ikinci gününde yoğun şekilde gelen yardımları yerine ulaştırmak için var gücüyle çalışıyor.

Depremin ardından tüm ekipleriyle teyakkuz haline geçen, oluşturulan kriz masası yönetiminde koordineli şekilde çalışan ve Başkan Dr. Faruk Özlü’nün ‘Uzat Elini Düzce’ başlığıyla tüm Düzcelilere çağrıda bulunduğu yardım kampanyası çığ gibi büyüyor.

Çağrının yapılmasının ardından genci yaşlısı, kadını erkeği, çocuğu genciyle belediye meydanında konuşlandırılan AFAD koordinasyon merkezine akın eden Düzceliler, battaniyeden yorgana, bot, mont, eldiven, çoraptan gıda kolisine, hijyen paketinden elektrikli ısıtıcı ve jeneretöre kadar getirdikleri bir çok malzemeyi yetkili isimlere teslim etti.

Gönüllü gençlerin belediye ile koordineli şekilde destek verdiği toplama ve yerleştirme çalışmalarının ikinci gününde 3 TIR yardım malzemesi daha yola çıkmak için hazırlanırken gönderilen TIR sayısı da toplamda 11’e ulaşmış olacak.


Editör: B. Zengin