“KIRMADAN, DÖKMEDEN, AYRIŞTIRMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Millet ittifakı Düzce İl Başkanları basın açıklaması yaptı. Açıklamayı CHP İl Başkanı Semih Cemşit okudu.

“KIRMADAN, DÖKMEDEN, AYRIŞTIRMADAN ÇALIŞIYORUZ”
6.05.2023 - 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
395

Açıklamaya CHP İl Başkanı Semih Cemşit , İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, DEVA Partisi İl Başkanı Tuğba Özcan, Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Yıldız, Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Tahir Çengel ve Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan katıldı. CHP İl Başkanı Semih Cemşit okuduğu basın açıklamasında ilk olarak şunları söyledi; "Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine 1 hafta gibi bir süre kaldı. Millet İttifakı olarak yoğun bir tempoda, seçimin öneminin bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili Adaylarımızı vatandaşlarımız ile bir araya getiriyoruz. ‘’ Sana Söz!’’ diyerek çıktığımız bu yolda çalışmalarımızın meyvesini almak niyetindeyiz. Ancak bizim için asıl süreç 14 Mayıs’tan sonra başlıyor. Ülkemizin ve şehrimizin her alanda kalkınmasına, huzur ve barış ortamının sağlanmasında bizlere büyük görevler düşüyor. 14 Mayıs’ta ülkemizi demokrasi ile taçlandırma hedefindeyiz. Kırmadan dökmeden, ayrıştırmadan bir seçim süreci geçiriyoruz. Hakaretlere, iftiralara kulağımızı kapattık. Tek bir hedefimiz var, ayrışmadığımız, kavga etmediğimiz, hukukun üstünlüğünün sirayet ettiği bir Türkiye inşa etmek." dedi.

"Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek bu süreçte çok önemli." diyen İl Başkanı Cemşit sözlerine şöyle devam etti; "Biliyorsunuz Düzce’de Millet İttifakı tek liste olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında seçime giriyor. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek bu süreçte çok önemli. Düzce’den meclise göndereceğimiz vekillerimiz sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, Düzce’nin vekilleri olacaklar. Vekillerimize 14 Mayıs’tan sonra çok büyük görevler düşüyor. Bu bilinçle yola çıkan adaylarımızın olması bizleri mutlu ediyor."

Cemşit milletvekilleri adaylarından bahsetti. Cemşit; "Talih Bey siyaset ve yönetim anlamında çok tecrübeli bir adayımız. Vatandaşla yaptığı görüşlerde bu güveni verebilen bir siyasetçi. Düzce’nin değişimi ve dönüşümünde büyük katkıları olacağına inanıyorum.
 
Aslıhan Hanım’ın enerjisini hayranlıkla takip ediyorum. İnsan ilişkileri kuvvetli bir adayımız. Genç yaşı ve enerjisi ile ilerleyen yıllarda Düzce siyasetinde adından çok söz ettireceğine inanıyorum. Aslıhan Hanım’ın mecliste olması Düzce’ye değer katacak.

Jale Hanım benim yol arkadaşım. Bu süreçte birçok şeyi birlikte göğüsledik. Her fırsatta söylüyorum, kadınların siyasette varlığı bizleri çok heyecanlandırıyor. Jale Hanım aynı zamanda Kadın Örgütümüzün de başında. Çalıştığımız bu süreçte görüyoruz ki iyi bir liderlik sınavı veriyor. Jale Hanım gibi duruşu olan kadınların mecliste bizleri temsil etmesi çok önemli."

CHP İl Başkanı Semih Cemşit son olarak şunları söyledi; "Bu vesile ile adaylarımızın seçim çalışmaları sürecinde, desteklerini esirgemeyen, Millet İttifakının değerli il başkanlarına da teşekkürü bir borç bilirim. 15 Mayıs sabahı baharın gelmesi dileği ile sağlıcakla kalın."


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız