‘SPOR ŞEHRİ DÜZCE’ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM

​​​​​​​Düzce Belediye  Başkanı Dr. Faruk Özlü, ‘Spor Şehri Düzce’ mottosuyla çalışmaların devam ettiği Şıralık Spor Kompleksi'nde gelinen süreci yakından takip ediyor. Başkan Özlü, Ankara'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı ziyaretinin ardından Şıralık'taki çalışmaları yerinde inceledi.

‘SPOR ŞEHRİ DÜZCE’ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM
6.02.2021 - 14:33
1251

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Düzce'ye yeni yatırımlar kazandırılması için Ankara ve Düzce arasında adeta mekik dokuyor.  Başkan Özlü geçtiğimiz günlerde beraberinde Düzce Valisi Cevdet Atay ve Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte Düzce'deki spor yatırımlarını masaya yatırmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile biraraya gelmişti.

 

Ankara ziyaretinin ardından ayağının tozuyla Şıralık tesislerine giden başkan Özlü, Düzce 8181 stadyumu başta olmak üzere amatör spor kulüpleri için antrenman sahası, spor okulu, voleybol, basketbol, tenis sahalarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve sosyal alanlarıyla öne çıkacak olan Şıralık Spor Kompleksinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özlü'nün Şıralık'taki incelemelerine başkan yardımcısı Celal Kasapoğlu ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

 

"TESİSLERİ HALKIMIZA AÇMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"

Başkan Özlü, tesis alanına yaptığı ziyarete ilişkin, “Düzcemiz için üzerinde titizlikle üzerinde durduğumuz Şıralık Spor Kompleksi'nin çalışmalarını yerinde takip ettik ve incelemelerde bulunduk. Kompleksimizi siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı


Editör: B. Zengin