BAŞKAN ÖZLÜ, ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yaz aylarının başlamasıyla hayata geçirdiği "Açık Hava Çocuk Sinema Şenliği" etkinliği devam ediyor. Geçtiğimiz hafta büyük ilgi gören çocuk filmi gösterimlerinin ardından gelen taleplere kayıtsız kalmayan Başkan Özlü, çocuklara yeni bir film gösterimi yapılacağının müjdesini verdi.

BAŞKAN ÖZLÜ, ÇOCUKLARIN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
28.07.2022 - 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
518

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, "Açık Hava Sinema Şenliği" devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bahçeşehir etkinlik alanında başlatılan ve Düzceli minik sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören "Açık Hava Çocuk Sinema Şenliği" Rafadan Tayfa Göbeklitepe sinema filmi ile devam edecek.

 

BAŞKAN ÖZLÜ MİNİK SİNEMASEVERLERİ KIRMADI

Geçtiğimiz hafta gösterimi gerçekleşen animasyon filmleri büyük ilgi görmüştü. 3 günde 15 bin sinemaseveri ağırlayan Düzce Belediyesi, gelen taleplere kayıtsız kalmadı. Başkan Özlü'nün talimatı ile 29 Temmuz Cuma akşamı 21.15’te Rafadan Tayfa Göbeklitepe sinema filmi gösterimi gerçekleştirilecek.

Öte yandan daha önce olduğu yine sinema şöleni öncesi Çocuk Kulübü tarafından yüz boyama, dans gösterileri ve survivor parkuru etkinlikleri de yapılacak.


Editör: B. Zengin