Aslıhan Akbal Tüysüz Aday Adaylığını Açıkladı

İyi Parti Düzce Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan Akbal Tüysüz, Aday Adaylığını açıkladı.

Aslıhan Akbal Tüysüz Aday Adaylığını Açıkladı
17.03.2023 - 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
433

Aslıhan Akbal Tüysüz Aday Adaylığını açıkladı

Aday Adaylığını açıklayan İyi Parti Düzce Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan Akbal Tüysüz, "Ben Aslıhan Akbal Tüysüz, İyi Parti Düzce Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesiyim. Güneşin Kadınları Düzce Kooperatifi'nin Kurucu Başkanı'yım. Kültür Mahallesi'nde doğan, Camikebir'de büyüyen bir Düzceliyim. Aylardır beklediğimiz seçim kararı nihayet alındı. Bu ucube sistemden kurtulacağımız tarih belli oldu. 14 Mayıs Pazar günü Türk siyasi tarihinin en önemli seçimini gerçekleştireceğiz. Bu seçimde, bu yola Millet için çıkıp Milleti unutanlara, bin bir türlü ayrımla toplumu ayrıştıranlara, depremde çadır temin etmek yerine parayla çadır satanlara, kadın cinayetlerine, çocuk taciz ve tecavüzlerine siyasi değildir diyenlere, kadına yönelik şiddete sessiz kalanlara, dolar yükselirse yükselsin! Siz maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz diyenlere 'Artık yeter! Söz milletindir' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK'ÜN VİZYONUNA YAKIŞIR BİR TÜRKİYE İNŞAA EDECEĞİZ"

"Cumhuriyetimizin yeni asrında tarih yazmaya geliyoruz." diyen Tüysüz, "Milletimizin yüzünü güldürünceye kadar, hak ettiği refaha ulaştırıncaya kadar, devletimizin itibarını olması gereken noktaya taşıyıncaya kadar; yılmadan, yorulmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Atatürk'ün vizyonuna yakışır bir Türkiye inşa edeceğiz. Biz bu seçimi mutlaka kazanacağız. 

Hem ülkemizin hem Düzcemizin iyiliklere kavuşması adına 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için Düzce 28. Dönem İyi Parti Aday Adaylığımı açıklıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Aday Adaylığı açıklaması için düzenlenen etkinliğe katılım oldukça yoğundu.


Editör: B. Zengin