MSM MUTFAĞINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

Düzce Üniversitesi ve Mutfak Sanatları Merkezi bölgede örnek teşkil edecek bir çalışmaya imza attı. Yeni uygulama kapsamında Aşçılık bölümü öğrencileri her Salı günü uygulama derslerini MSM Akademi mutfağında yapacak.

MSM MUTFAĞINI ÖĞRENCİLERE AÇTI
16.11.2022 - 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
398

Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi, Akademi çalışmalarının yanı sıra Düzce Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği yeni bir uygulama ile ilke imza attı. MSM Akademi Mutfağı artık her Salı günü Düzce Üniversitesi Aşçılık bölümü öğrencilerini konuk edecek. Öğrenciler okulda edindiği teorik bilgileri mutfak ortamında uygulayarak öğrenecek. Bölgede örnek teşkil edecek çalışma kapsamında öğrenciler MSM’nin imkanlarından faydalanarak kendilerini daha fazla geliştirme fırsatı bulacak, hazırladıkları yeni reçeteleri deneme şansına erişecek.

ÜNİVERSİTEDE TEORİK MSM’DE PRATİK

Düzce Üniversitesi ve Mutfak Sanatları Merkezi’nin ortaklaşa yürüteceği çalışma ile geleceğin şefleri MSM Akademi Mutfağı’nda yetişirken öğrenciler, teorik eğitimin yanında kendilerine böyle bir imkan yaratan, iş birliği çalışmasında emeği olan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.


Editör: B. Zengin