BELET, SON KLİBİNİ HAYRAN KALDIĞI DÜZCE’DE ÇEKTİ

Ünlü ilahi sanatçısı Murat Belet, son klibi ‘Ateş-i Aşk’ için mekan olarak Düzce’nin doğal güzelliklerini seçti. Belet’in son klibi Aydınpınar Şelalesi ve Efteni Gölü çevresinde çekildi.

21.01.2020 - 15:12
2913

Ülke çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan, TRT’ye eser veren ilk ilahi sanatçısı olma başarısını gösteren, ‘Ah Seyda’, ‘Küleyle’, ‘Nisan Yağmuru’ ve daha birçok klibi ile milyonları peşinde sürükleyen ilahi sanatçısı Murat belet, son klibi için Düzce’yi mekan seçti.

 

 

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Aydınpınar Şelalesi ile Efteni Gölü çevresinde gerçekleştirilen ve görüntülerini Emrah Özbilen’in, fotoğraflarını ise Ayhan Güngör’ün çektiği ‘Ateş-i Aşk’ klibi için kamera karşısına geçen Belet, hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

 

 

Klip için neden Düzce’yi seçtiği konusuna açıklık getiren Murat Belet, “Sık sık Düzce’yi ziyaret ediyorum. Önceki dönemlerde Ramazan ayı içerisinde konser vermek için de gelmiştim. Bu arada gezme imkanı da buluyorum. Doğal güzelliklerine hayran kalmamak elde değildi. Son gelişimizde Ayhan Bey’le de konuştuk. Neden olmasın dedik ve son klibimizi burada çektik. Çokta güzel olduğu düşüncesindeyim” dedi.

 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz