İZMİR FİLM FESTİVALİ’NDE DÜZCE’DEN 2 ADAY!

Düzceli 2 sineme oyuncusu Nurullah Çelebi en iyi yardımcı erken oyuncu, Cem Gelinoğlu ise, başrolünü oynadığı Aykut Enişte filmi, 3. Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali’nde 11 dalda aday gösterildi.

İZMİR FİLM FESTİVALİ’NDE DÜZCE’DEN 2 ADAY!
21.08.2020 - 14:41
1639

   Düzceli sinema oyuncusu Nurullah Çelebi en iyi yardımcı erken oyuncu,  Cem Gelinoğlu ise,  başrolünü oynadığı Aykut Enişte filmi, 3. Uluslar arası İzmir Artemis Film Festivali’nde 11 dalda aday gösterildi.

 

 

   Düzceli sinema oyuncusu Cem Gelinoğlu başarılarını arttırmaya devam ediyor. Daha önce Ali Kundilli 1 ve 2’yi sinemaseverler ile buluşturan Gelinoğlu, daha sonra Şansımı Seveyim filmi ile komedi filmleri arasında dikkat çeken isim olmuştu. Gelinoğlu’nun en son oynadığı ve başrollünü Melis Babadağ ile paylaştığı Aykut Enişte filmi sinemaseverler tarafından çok sevilmiş ve 25 hafta salonlarda yer almıştı. Düzceli Cem Gelinoğlu, 3. Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu kategorisinde aday gösterildi. Gelinoğlu’nun başrolünü üstlendiği Aykut Enişte filmi ise En iyi film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi kurgu, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi görsel efekt, en iyi sanat yönetmeni, en iyi kostüm tasarımı, en iyi film müziği, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu kategorileri olmak üzere 11 dalda aday gösterildi.

 

 

Nurullah Çelebi’de festivalde aday

 

   Düzceli bir diğer sinema oyuncusu Nurullah Çelebi’de festivalde Recep İvedik 6’da rol alan Nurullah Çelebi’de En iyi erkek yardımcı oyuncu kategorisinde aday gösterildi.

 

   Bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası İzmir Film Festivali’nde Düzceli sanatçı Nurullah Çelebi Recep İvedik-6 filminde gösterdiği performansla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterildi.

 

   Çelebi yıllardır sinemaya emek veren İlker Aksum, Levent Ülgen, Gürkan Uygun, Altan Erkekli, Ali Sürmeli gibi isimlerle yarışıyor. Tüm Düzceliler ile birlikte sinemaseverlerin Nurullah Çelebiye destek vermesi bekleniyor. Nurullah Çelebi ile Cem Gelinoğlu’na oy vermek için aşağıda ki linki açarak fotoğraf karşısında bulunan yıldızları tıklamanız ve en altta bulunan oylamayı kaydet kısmına basmanız yeterli olacak.

 

TIKLA OY KULLAN

 

http://izmirfilmfest.org/