BİSİKLETLE GEÇEN ON YIL

Düzce Bisikletliler Platformu üyeleri ‘BİSİKLETLE GEÇEN 10 YIL’ teması altında düzenledikleri organizasyonla bir araya geldi.

BİSİKLETLE GEÇEN ON YIL
26.04.2018 - 10:28
443

Düzce Bisikletliler Platformu üyeleri  Başkan Nizamettin Ulaş’ın ‘BİSİKLETLE GEÇEN 10 YIL’ adı altında düzenlediği etkinlikte buluştu.

 

Kentteki bir restoranda düzenlenen etkinlikleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Nizamettin Ulaş, “Düzce’de henüz üst model bisiklet dediğimiz vites tertibatlı hidrolik frenli bisikletler yokken  bunun  oluşmasına kask  takma olayı yokken  kişilerin kask kullanmasına ve daha bir çok  bisiklet kültürünü yerleştirdik. Bu süreçte  grup, temsilcilik dernek ve platform haline geldik” dedi.

 

'DÜZCEYİ TANITTIK TURİZME KATKIDA BULUNDUK'


Ulaş, bu yıl 3’ncüsünü düzenleyecekleri Uluslararası Bisiklet Festivallerinden de bahsederek, “Düzce’yi dışarıya tanıttık, turizme katkıda bulunduk. Bulunmaya da devam edeceğiz. Bisiklet deyince biz akla geldik. BEN DEĞİL BİZ OLDUK. Buna inanmış tüm arkadaşlarımı kutluyorum. 10’ncu yılımızı kutluyoruz. Bizlere destek veren daima yanımızda olan bürokrasiden siyasete her alanda ki isimlere canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Nice nice 10’lu yıllara dileklerimle” şeklinde konuştu.

 

Düzce Rota Haber Ailesi olarak bizlerde Ulaş ve ekibine Düzce'ye katkı sağlamak yolunda nice nice 10'lu yıllar diliyoruz.