Mutluluğa ilk adımı attılar

AK Parti Düzce İl Başkanlığı basın yayın sorumlusu Serkan Yılmaz ve Özlem Yeşilyurt’un nişan törenlerine AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, parti yöneticileri ve davetliler katıldı. Çiftin yüzüklerini AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir taktı.

Mutluluğa ilk adımı attılar
10.10.2015 - 10:38
1296

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Düzce basın yayın sorumlusu Serkan Yılmaz’ın nişan merasimine katılarak genç çiftin nişan yüzüklerini taktı. Nişan merasiminde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Yaklaşık 10 aydır birlikte omuz omuza çalıştığımız Serkan kardeşimizin bu mutlu gününde yanında olmak istedik. Allah tamamına erdirsin ve mutlu, huzurlu bir yuva kurmasını nasip etsin. Hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise “ Serkan’ın sempatikliği, bizimle birlikte her programda yer alması ve işini iyi yapması kalbimizde yer etti. Özlem kardeşimizle nişan yüzüklerini takmak da bize nasip oldu. Allah utandırmasın, tamamına erdirsin” şeklinde konuştu.

 

Nişan merasiminin ardından genç çift dans ederek evliliğe ilk adımlarını attı.