Serbay Interactive 5 Yaşında

Düzce’nin reklam alanında öncü firmalarından olan Serbay Interactive 5inci yılını geride bıraktı…

Serbay Interactive 5 Yaşında
30.12.2015 - 14:50
1312

 

2011 yılından bu yana Düzce’de reklam sektöründe faaliyet gösteren, sektörde bulunduğu kısa süre içerisinde gerek müşteri portföyü gerekse hizmet alanlarında sürekli bir gelişim ve ilerleme gösteren Serbay Interactive, sektöründe öncü ve lider olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Dolu dolu bir yılı geride bırakan Serbay, e-ticaret sektöründe IdeaSoft ve hazır web sitesi sektöründe yeni markaları olan Kod8 ile yapmış oldukları yeni atılımlar sayesinde gelecek yıllarda sektör de pazar paylarını daha da yükseltmeyi ön görüyor.

 

Serbay Interactive’nin 5. yılı dolayısıyla kısa bir açıklama yapan ajans kurucularından Görkem Özdemir, her geçen gün kendilerini yenilediklerini 5 yıl öncesine nazaran Serbay’ın Düzce piyasasında nedenli yol aldığını, müşteri memnuniyetini Serbay kalitesiyle buluşturmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

 

Özdemir'in ardından Serbay’ın geldiği süreç ile ilgili değerlendirmede bulunan ajansın bir diğer kurucusu Özkan Gözütok ise acısıyla tatlısıyla, sevinçleriyle hüzünleriyle her gün yeni şeyler öğrenerek, tecrübeyi kaliteyle buluşturdukları 5 yılı geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Gözütok, bu 5 yıl içerisinde başta Düzce olmak üzere çevre illerde farklı sektörlerde ki markaları Serbay ismi ve kalitesiyle tanıştırmaktan ve hizmet vermekten gururlandıklarını dile getirdi.