Karizmatik Vialux Saatler modasaat.comda

Karizmatik Vialux Saatler modasaat.comda
28.05.2016 - 10:15
1295

 

Geçmişten günümüze izler taşıyan bir marka olan vialux, uygun fiyatları ve tasarımlarındaki çeşitlilik ile oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. Özellikle köstekli saatleri ile eskimeyen modelleri bulunmaktadır. Markayı olarak tam hatırlayamayanlar vialux saat nasıl tasarımlara sahipti, şeklinde düşünenler için devlet demiryollarının imzası ile sunulan köstekli saatlerin hatırlatılması yeterli olacaktır. Günümüzde ise oldukça modern tasarımlara sahip olan marka, genelde yuvarlak kasa modeller sunmaktadır. Siyah kordonlarının kasaları çelik olmakta ve bu modellerde iç kısımlarda kullanılan kronometre ya da takvim kısımlarının çerçeve renkleri ile uyumlu kombinler sunması tarz ürünler ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Özellikle tamamlayıcı renk olarak kullanılan seçenekler arasında altın, mavi, kırmızı, gri gibi renk tercihleri yapılmaktadır.Günümüzde ise oldukça modern tasarımlara sahip olan marka, genelde yuvarlak kasa modeller sunmaktadır. Siyah kordonlarının kasaları çelik olmakta ve bu modellerde iç kısımlarda kullanılan kronometre ya da takvim kısımlarının çerçeve renkleri ile uyumlu kombinler sunması tarz ürünler ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Özellikle tamamlayıcı renk olarak kullanılan seçenekler arasında altın, mavi, kırmızı, gri gibi renk tercihleri yapılmaktadır.



Erkek modellerde glamour, hyperion, kronoz, Orion, pocket, süper gibi serilerle kalite sunulmaktadır. Kenar kısımlarında bulunan ayar tuşlarının dahi tasarımlarda yeri olmaktadır. Yapılan mükemmel tasarımlarla baylar için klasik alanında oldukça şık kullanımlar sunulabiliyor. Siyah takım elbise ile kullanılabilecek vialux saat erkek  modelleri bulunduğu gibi, çok şık kahve tonların ya da bordo gibi daha spor takım seçeneklerinde tercih edilebilecek uygun fiyatlı ve kaliteli saat modelleri  bulunmaktadır. Saat üzerindeki tasarımlar saatin iç kısmındaki mekanik işleyişi andırabiliyor, bu da modern anlamda sunulan tasarım örnekleri arasında sayılabiliyor. Daha karizmatik ve özel davetler için bayların tercih edebileceği saatler ise bu tür tasarımların yerine klasik modellerde olabilmekte ve kasa kısmında kullanılan rose gol kaplama şıklık sağlamaktadır.



Bayan saat modellerinde ise intense, vialux intense, glance, glamour gibi popüler seriler bulunmaktadır. Marka 1958 yılında resmileşen İsviçre üretimleri bu alanda ürünler sunmaya başlamıştı. Günümüzde ise tasarımlarında gelinen nokta oldukça modern olmaktadır. Bayan modellerde ek olarak küçük taşlarla sağlanan göz alıcı tasarımlar ve kullanılan renk kombinleri ile sağlanan ışıltı da dikkat çekebilmektedir. Özellikle vialux bayan kol saati fiyatları incelenirken ince kordonlu modellerin daha uygun aralıklarda olduğunu görebilirsiniz. Şıklık, kalite, uygun fiyat gibi tüm özellikleri barındıran vialux modelleri farklı alanlarda kullanımlarınıza uyumluluk sağlayacaktır.