Gazete burasıdüzce 9 Yaşında

Sorumlu gazetecilik anlayışı ve yaşadığı kentin sorunlarının takipçisi olma gayretiyle 15 Aralık 2010 tarihinde yola çıkan Gazete burasıdüzce, 9ncu yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gazete burasıdüzce 9 Yaşında
14.12.2018 - 14:16
921

Düzce’nin ilk matbaa ve gazetesinin kurucusu rahmetli Bedrettin Maradit amcamızın küçük oğlu, tabir yerindeyse çekirdekten yetişme gazeteci Fatih M.Maradit önderliğinde K.Yalçın Can ile birlikte ‘Gücü Özgürlüğünden, Sermayesi Yürekten’ sloganı ile bundan tam 8 yıl önce hayata geçirildi gazete burasıdüzce.

 

Hali hazıra Düzce Rota Haber imtiyaz sahibi olan Barış Zengin olarak, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren 2 yılı tam zamanlı olmak üzere hali hazırda bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğumu belirtmek isterim.

 

Gazetecilik mesleğinde bir yerlere gelmeme vesile olmasını ve yaşadığım kentime bakışımı şekillendirmesini, bu minvalde benimde söz sahibi olmamı sağlayacak ortamların oluşmasını sağladığı için Fatih ağabeye de ne kadar teşekkür etsem azdır aslında. İyi ki varsınız. Daima var olun.

 

Düzce Rota Haber ailesi olarak, ilkeli, doğru ve objektif habercilik anlayışıyla Düzceyi yaşayanların gazetesi olarak 9 yıl önce yola çıkmış olan ve bu yolda karşılaştığı tüm zorluklara rağmen duruşundan taviz vermeyen Gazete Burası Düzce’nin başta Genel Yayın Yönetmeni Fatih M.Maradit olmak üzere, kurucu ortaklarına, yazarlarına ve tüm çalışma ekibine nice nice başarıları yıllar diliyorum.