“Şehit Liderimiz Yazıcıoğlu'nun İzinden Gideceğiz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Teşkilatı, düzenlenen iftar programında partiyi 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine taşıyacak milletvekili adaylarını tanıttı.

“Şehit Liderimiz Yazıcıoğlu'nun İzinden Gideceğiz”
17.04.2023 - 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
468

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kala, Cumhur İttifakının ortağı BBP Düzce İl Teşkilatı Milletvekili Adaylarını düzenlenen iftar programı ile kamuoyunu duyurdu.

Düzenlenen iftar programına partinin Düzce Milletvekili Adaylarının yanı sıra BBP yöneticileri, Alperen Ocakları mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

İftar programının ardından kürsüye çıkan BBP İl Başkanı ve 1. sıra Düzce Milletvekili adayı Onur Çetin, parti olarak 14 Mayıs seçimlerine hazırlandıklarını belirtti. Amaçlarının koltuk olmadığını ifade eden Çetin, “Bizler bu partinin neferleri olarak, bugün olduğu gibi her zaman şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden gideceğiz. Bizim ülkümüz, nizam-ı alem ve Kelimetullah ülküsü. Bizler hiçbir zaman koltuk peşinde değiliz.” dedi.

Çetin’in konuşmasının ardından, partinin 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Kalender ve 3. sıra milletvekili adayı Emre Erdem kürsüye davet edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız