TALİH ÖZCAN: "KAYNAŞLI HALKI REFAHI HAK EDİYOR"

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz, Jale Uzunhasan seçim çalışmaları kapsamında Kaynaşlı’yı ziyaret ettiler.

TALİH ÖZCAN: "KAYNAŞLI HALKI REFAHI HAK EDİYOR"
27.04.2023 - 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
350

Millet İttifakı Milletvekili Adayları Kaynaşlı’da esnaflarla görüştüler vatandaşlarla da sohbet ettiler. Adaylara Millet İttifakını oluşturan partilerin il başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler. Heyet Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’e de nezaket ziyaret yaptı. Millet İttifakı heyeti Kaynaşlı şehir merkezi ziyaretinin ardından Sarıçökek, Darıyeri Hasanbey, ve Yeşiltepe köylerine gittiler.

Millet İttifakı 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan Kaynaşlı’nın sanayi ve turizm alanlarında öne çıktığına dikkat çekti ve “Kaynaşlı halkının ekonomik gelişmeyle birlikte refah içinde yaşaması gerekiyor. Bunu da Millet İttifakı olarak biz sağlayacağız." dedi. 

Düzce’de üretim seferberliği projesi hazırladıklarını ifade eden Talih Özcan şu görüşlere yer verdi. “Düzce’de kalıcı refaha ulaştıracak projelerimizi detaylarıyla anlatmaya devam edeceğim. Çünkü Düzce bunu hak ediyor, halkımız refahı hak ediyor. Bir üretim seferberliği başlatıyoruz, dedim. Planlamayla Düzce’yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Ve sonunda zenginleşen halkımız olacak. Tarlalarıyla baş başa bırakılan, borçlandırılan, ürününe hak ettiği değeri verilmeyen çiftçimizin kimsesizliğini gidereceğiz; çiftçileri yeniden üretim gücümüzün öncüleri arasına sokacağız.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız