BAĞIMSIZ ÜLKÜCÜLERDEN MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİ

İYİ Parti Eski Merkez İlçe Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bağımsız Ülkücüler adına açıklama yaptı.

12.05.2023 - 17:20
Güncelleme 12.05.2023 - 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
803

İYİ Parti Eski Merkez İlçe Teskilatlardan Sorumlu Baskan Yardimcisi Özgür Akyüz; amasız, fakatsız, lakinsiz vatanseverler ile birlikte olacaklarını ifade etti.

Muhalefeti sert bir dille eleştiren Akyüz, Muhalefet ile aynı safta olmayacaklarını belirterek “Sevgili dava arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bilindiği üzere ülkemizin içerisinde bulunduğu seçim sürecinin ve memleketin istikbali ne dahil, düşleri ve hayalleri olan burada toplanan arkadaşlarımızı bazı konularla alakalı açıklama yapmak zorunda bırakmıştır. Vatandaşlarımızın tercihleri bu seçim sürecinde ittifaklar ve zıt toplulukların bir araya gelmesiyle şekillenmiştir. Her seçim safhasında olduğu gibi bu secim saffın da da memleketimizin sigortası durumunda olan milliyetçi, ülkücü, muhafazakar oylarında geç olmadan bazı şeyleri yüksek sesle söylemenin zaruri yeti vasıl olmuştur. Burada bulunan ülküdaşlarımız ve dışarıdaki kardeşlerimizin oylarının nereye gideceğini bilmemekle birlikte, ancak nereye gitmemesi gerektiğini vurgulamak için burada toplandık. Değerli dostlarım bizler seçim kazanmak için her yolun mubah olduğuna inanmıyoruz. Bir vekil daha çıkarabilmek için bölücü terörle ve ülkemizde kargaşa çıkarmak isteyenlere güç veren, güven veren ittifak anlayışına da inanmıyoruz. Doğuda farklı batıda farklı konuşan bir siyaset diline inanmıyoruz. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü zedeleyebilecek devletin varlığına ve birliğine söz getirecek ittifakların dinlenildiği oy pazarına inanmıyoruz.  PKK meşru gören terör ele başlarını siyasi müzakere eşliğinde bir sıçrama noktası olarak koyan partilere de inanmıyoruz. Terör ve kökü dışarıda olanları bu seçimde söz sahibi olma umutlarını da Türk milliyetçileri olarak asla kabul etmiyoruz. Bu iktidar gitsin de kim kiminle ne pazarlığı yapıyorsa yapsın, kim geliyorsa gelsin anlayışını da asla kabul etmiyoruz. Ve bunları aczi yet sayıyoruz. Bizler yüce Türk milletinin ve onun davasını yılmaz bekçilerin idaresine Ülkücü hareketin ferasetine ve iradesine inanıyoruz. Güveniyoruz. Bölücülüğün lekesi ve şehitlerimizin kanı üzerine yapışmış bir partinin sırf önüne konulan ittifak kardeşliğinden yüz bularak, hunharca saldırıda bulunduğu cephenin Türk milliyetçiliği olduğunu her gün izliyoruz. Takip ediyoruz. Bu hususi idare içerisinde şunu belirtmeliyim ki burada bulunan Türk milliyetçileri olarak siyasi tercihlerimizi 2018 genel 2019 yerel seçimlerinde İYİ Partiden cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Meral Akşener’i imza vererek gösterdik. Bugün ise İYİ Parti ve Meral Akşener ile birlikte asla yol yürüme imkânımızın kalmadığını kamuoyuna belirtmek gerekmektedir. Bu arkadaşlarımızda aynı cepheden bakıp içerisinde bulundukları kirli İttifak’a ve bu kirli ittifakta kilit rolü oynayan Terör sevicilerine oy vermemiz biz Türk milliyetçilerinden kimse beklemesin.” dedi.


Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız