Gürel Mahalle Delegeleri ile bir araya geldi!

CHPde kongre süreci devam ederken 19 Ocak Pazar Günü gerçekleşecek olan Merkez İlçe Kongresinde daha önce adaylığını açıklayan Bahri Gürel, Mahalle Delegeleri ile bir araya geldi.

Gürel Mahalle Delegeleri ile bir araya geldi!
23.12.2019 - 15:49
525

   CHP'de kongre süreci devam ederken 19 Ocak Pazar Günü gerçekleşecek olan Merkez İlçe Kongresinde daha önce adaylığını açıklayan Bahri Gürel Mahalle Delegeleri ile bir araya geldi.

 

   Başkan Adayı Bahri Gürel, Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi delegeleri ile bir araya geldi. Kalıcı Konutlarda ikamet eden Merkez İlçe Delegeleri ile bir araya gelen Gürel, dün ise Konuralp Mahallesi Delegeleri ile bir araya geldi.

 

   Yaptığı başarılı çalışmalar ile CHP tabanı ve Merkez İlçe delegelerinin güvenini kazan Bahri Gürel'in, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı seçilmesine kesin gözle bakılıyor.

 

   Yaklaşan kongreler öncesinde, Konuralp Bölgesi delegeleri ile bir araya gelen Gürel; “Kendisinin yıkıcı değil, yapıcı bir siyaset yapmak için aday olduğunu açıkladı.

 

   Gürel, "Bizim tek amacımız, Düzce'de CHP'nin oy limitini yükseltmek. Bunun için kucaklayıcı bir siyasi vizyon üstleneceğiz. Eğer, partili büyüklerimiz bize yetki verirse, CHP'nin Düzce'de ki oy potansiyelini daha da yukarıya taşıyacağız" dedi.

 

   Gürel'in bu konuşması delegeler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.