HEDEF İL BAŞKANLIĞI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin açıkladığı kongre takviminin ardından gözler Düzce İl kongresine çevrildi. İl Başkanlığı için bazı isimlerin netleştiği bilinirken bazı isimlerin de kulis çalışmalarına başladığı Düzce kamuoyunda konuşuluyor.

HEDEF İL BAŞKANLIĞI
27.07.2020 - 10:56
3458

15 Ağustos itibariyle ilçe kongrelerinin başlayacağı MHP Düzce teşkilatlarında gözler şimdiden merkez ilçe ve il kongresine çevrildi.

 

4 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Merkez İlçe Kongresiyle birlikte mevcut başkan Ömer Albayrak’ın ne şekilde hareket edeceği de ortaya çıkmış olacak.

 

Delege hakimiyeti konusunda neredeyse tek söz sahibi konumunda bulunan Albayrak’ın ne yönde hareket edeceği merakla beklenirken, kamuoyunda ise il başkanlığına aday isimler dolaşmaya başladı.

 

Genel Merkez atamasıyla yeniden il başkanlığı koltuğuna oturan İlhami Caboğlu, il kongresinde yeniden aday olduğunu açıklarken, iş insanı ve geçmiş dönemlerde parti de il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Halil Uzun’da geçtiğimiz süreçte il başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

 

 Halil Uzun’un yanı sıra parti kulislerinde konuşulan ve kamuoyuna yansıdığı kadarı ile Caboğlu yönetiminde il başkan yardımcılığı görevini yürüten ancak görevinden istifa eden Av. Sinan Yılmaz, MHP eski yöneticilerinden aynı zamanda İGM üyeliği yapmış olan Çetin Sarıahmet ve Adem Gençtürk’ünde il başkanlığı için kulis çalışmalarına hız verdikleri ifade buluyor.

 

 

MHP’de önemli isimlerin il başkanlığı için çalışmalarına hız verdiği göz önünde bulundurulacak olursa Düzce kamuoyu önümüzdeki günlerde MHP’yi daha çok konuşacak gibi görünüyor.