Asuk’un yeni yönetim kurulu belli oldu!

Ak Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un yeni yönetim kurulu belli oldu.

Asuk’un yeni yönetim kurulu belli oldu!
27.10.2020 - 17:13
768

   Ak Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un yeni yönetim kurulu belli oldu.

 

   Yeni yönetim kurulunu Düzce kamuoyuyla paylaşan Asuk, listenin istişare ve genel merkez kararı şekillendirildiği ve toplumun her kesimine hitap etmesi önceliğinin baz alındığını aktardı.

 

   Yeni yönetim kuruluyla ilgili açıklama yapan Asuk şu ifadelere yer verdi;

 

   “Değerli Dava Arkadaşlarım,

 

   Sizlerle birlikte; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimizin refahı ve umudu olan, tek gaye Ebedi Türk devletimizin son Bayrağı Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar dalgalandırmak maksadıyla yola çıkmış bulunuyoruz.

 

   Türkiye’nin gerek siyasi gerekse ekonomik açıdan zor dönemlerinde istikrarlı bir şekilde başarı göstermiş olan, 2001 yılında kurulan ve 2002 yılında iktidar olan AK Partimiz iktidara geldiği günden bu yana kadınlarımıza aktif ve söz sahibi mekanizmalarda görev vererek layık olduğu değeri icraatle göstermiştir. Gerek bakanlık, Milletvekilliği, Parti Teşkilat Başkanlıkları, Belediye Meclis Üyelikleri, İGM Adaylıklarında kadınları kazanabilecek sıralarda karar alma mekanizmalarına aday göstermiş ve başarıyla sonuçlandırmıştır. Bunun en bariz örneği Düzce'dir.

 

   Bu bağlamda bir yandan kadınlarımızın hukuki statüsü, eğitim, işgücü ve siyasal katılımlarını toplumdaki yeri ile eşleştirmeyi ön planda tutan yerel yönetimlerimiz, kadınlara yönelik uygulamaları ile AK Partimizin hareket noktası ve ortaya koyduğu değerlerle birebir örtüşmektedir.

 

   Partimizin yola çıkış amacı 2023’ten 2071 hayallerimize yürürken, 7.Olağan Kongremizle oluşturulacak olan yönetimlerimizde meydana gelen yoğun katılım ve başvurularla halkımızın partimize olan güveni ve teveccühü beklediğimizden son derece fazla olmuş, AK Partimizin bu milletin tek umudu olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir.

 

   Önceki dönemler, mevcut dönemler ve yeni üyelerimizle gözardı edilmeyecek oranda yüksek katılım bizleri bir kez daha onurlandırmış ve gururlandırmış olmakla birlikte sorumluğumuzun büyüklüğünü bir kez daha hatırlatmıştır.

 

   Bu yolu açmaya, yola yol olmaya, yolda yoldaş olmaya BENDE VARIM diyerek hem partimizin gerek partimizin gerek şahsımın asli yönetiminde hepinizin var olduğunuzu bilmenizi isterim. Hepinize bu sebebten dolayı ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

 

   Yönetim kurulu üyelerimiz birlikte yaşadığımız süreç doğrultusunda istişare ve genel merkez kararı ile seçilmiş olup toplumun her kesimine hitap etmesi önceliği baz alınmıştır.

 

   Kıymetli Ak Parti Gönüllüleri Partimiz ve milletimiz adına yapmış olduğumuz her çalışmada eşit şartlarda gerek sahada gerek masada istişare ile yol yürüyeceğimizden şüpheniz olmasın.

 

   Yola sizler gibi inanmışlarla çıktığım için Allaha şükrediyorum. Beni bu süreçte yalnız bırakmadığınız için, bundan sonraki süreçlerde de benimle ve partimizle birlikte olacağımız için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

 

   Ayrıca, kurulduğu günden bu günümüze kadar davamızda görev almış bütün teşkilat neferlerimize, gençlerimize tüm Ak Parti sevdalılarına teşekkür ediyorum.

 

   İlk günkü aşkla, İnandığımız yolda hep birlikteyiz. Omuz omuza, bir gönül mesafesinde birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

 

   Ülkemize, şehrimize, teşkilatımıza hayırlı olsun. Zafer inananların olsun.”

 

   AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuk’un yeni yönetim kurulu listesi şöyle;