Demir: Bu fütursuz hareket cezasız kalamaz!

CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir, Nisan ayında infaz düzenlemesiyle tahliye olan Alaattin Çakıcının sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu tehdit etmesi üzerine bir açıklama yaptı.

 Demir: Bu fütursuz hareket cezasız kalamaz!
19.11.2020 - 14:58
1099
   CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir, Nisan ayında infaz düzenlemesiyle tahliye olan Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesi üzerine bir açıklama yaptı.
 
 
   Demir, açıklamasında "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, varlığını neye borçlu olduğunu çok iyi bildiğimiz, ismini dahi anmaya tenezzül etmeyeceğimiz bir cezaevi müdavimi tarafından ağır ifadeler kullanılmış, ölüm tehditleri yapılmıştır. Bu fütursuz cesaret gösterisi, ülkedeki yönetim boşluğunun, devlet otoritesi eksikliğinin, kısacası bitmiş bir iktidarın mafya yapılanmalarından medet ummasından başka bir şey değildir. ‘Değişim ve reform’ diyenlerin biraz samimiyeti varsa, bu fütursuza gerekli işlemlerin yapılması yönünde harekete geçmeleri gerekir.
 
 
   Bize göre bu hareketin sorumlusu; bu mafya babalarına bu şekilde konuşma imkanı veren düzendir, Cumhur ittifakı liderleridir, İçişleri bakanıdır, iktidardır. Bu düzeni yaratanlar ve savunanlardır.  Bu mafya-çete düzenine son vereceğiz.
 
 
   CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, cumhuriyeti tehdit etmektir. Herkes, haddini bilecek" ifadelerini kullandı.