MHPliler İl Divan Toplantısında Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Teşkilatının 1 yıllık icraatlarının masaya yatırıldığı genişletilmiş il divan toplantısının birincisi gerçekleştirildi.

MHPliler İl Divan Toplantısında Buluştu
13.09.2019 - 10:59
409

MHP Düzce İl Teşkilatı, 28 Haziran 2018 Genel seçimlerinden bugüne kadar yapılan çalışmaları ilki gerçekleştirilen genişletilmiş il divan toplantısında masaya yatırdı. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, iÜlkü Ocakları İl Başkanı Ayhan Bülbül, lçe belediye başkanları, ilçe, belde başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

Her 3 ayda bir istişare toplantısı yapacaklarını ifade ederek toplantının açılışını yapan İl Başkanı Caboğlu, “Göreve geldiğimizde teşkilatımıza söz verdik ve sık sık istişare toplantıları yapacağız dedik. MHP olarak bugünler hesap verme günümüz ve biz size hesap vereceğiz. Sizinle istişarelerde bulunup yanlışlarımızı en azami seviyeye düşürmek için bir araya geldik” diye konuştu.

 

Caboğlu’nun ardından kürsüye çıkan Milletvekili Ümit Yılmaz ise konuşmasına 12 Eylül 1980 askeri darbesinde hayatını kaybeden ülkücü şehitleri anarak başladı.

 

Yılmaz, daha sonra TBMM’de Düzce ve ülke geneliyle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Toplantının basına kapalı olan ikinci kısmında ise toplantıya katılım sağlayan partiye emeği geçen isimlere söz hakkı verilerek fikir alış verişinde bulunuldu.