AK Parti, Yığılca ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Yığılca İlçe Danışma toplantısı dolayısıyla gittiği İlçede ziyaretlerde bulundu.

AK Parti, Yığılca ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı
14.10.2019 - 12:08
382

   AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Yığılca İlçe Danışma toplantısı dolayısıyla Yığılca İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

 

   İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri toplantı öncesinde, vatandaşlar ile bir araya gelerek hasbihal ettiler, Akabindeİlçe Stadında gerçekleştirilen Yığılcaspor ve Düzce Belediye Spor Süper Amatör Lig Müsabakasını izlediler. Yığılca İlçe Başkanımız Kerem Yalçıner, Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, Önceki Dönem Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit eşlik etti.

 

   İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen, AK Parti Yığılca İlçe Danışma toplantısına katılım sağlayarak İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçe teşkilatı ve İlçe sorunlarıyla alakalı istişareler yapıldı. Danışma Meclisinde, Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Temizel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, Önceki Dönem Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Köy ve Mahalle Başkanları, İlçe danışma toplantısında hazır bulundu.

 

   Toplantı sonrasında, İl Başkanı Mustafa Keskin ve Beraberindeki heyet, Yığılca Gökçeağaç Köyünü ziyaret ederek Köy sakinleri ile hasbihal edip sorun ve taleplerini dinledi. Yapımı devam eden Köy yolu asfalt çalışması ile ilgili bilgiler verilerek en kısa sürede asfalt çalışmasının tamamlanacağı Köy sakinlerine bildirildi.

 

   Son olarak Yığılca Gökçeağaç Köyü Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret eden İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet, Kursta yatılı kalan öğrenciler ile biraraya gelerek sohbet etti. Kurs idarecilerinden bilgiler alan İl Başkanı Mustafa Keskin, ‘’Kursun eksiklerini tesbit edip gerekenin yapılacağını’’ İfade etti. İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet tarafından, Gökçeağaç Köyü Yatılı Erkek Kur’an Kursu’na 4 adet Masa Üstü Bilgisayar ve İl Gençlik Kollarımız İle Üniversite Birimimiz tarafından yeni Kütüphane hediye ettiler.