Liderin maçı var

Lider Bıtexen Düzcespor bugün deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 15:00’de başlayacak karşılaşmada temsilcimiz puan ya da puanlar arayacak.

Liderin maçı var
17.04.2022 - 15:04
Kaynak: DÜZCENİN SESİ
618

TFF 3.Lig 2. Grupta 33. Hafta maçları bugün oynanacak 9 karşılaşma ile devam edecek. Grubun lideri Bıtexen Düzcespor deplasmanda 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.00’de başla(dı)yacak karşılaşmayı Elazığ bölgesi hakemlerinden Ahmet Tutan Timuroğlu yönetecek. Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu yakından ilgilendiren müsabakada temsilcimiz alacağı puan ya da puanlarla son  haftaya daha da avantajlı bir şekilde girmek istiyor.

 

RAKİPLERİMİZ KENDİ EVİNDE OYNAYACAK

Ligde Düzcespor’un 5 puan gerisinde bulunan Iğdır FK kendi evinde 8. Sırada bulunan Kuşadasıspor’u ağırlayacak. Şampiyonluk yolunda ki diğer rakibimiz İskenderun FK kendi evinde play-off mücadelesi veren Şile Yıldızspor ile karşılaşacak.

 

TEK EKSİK RIDVAN

Takımda sakat futbolcu yok, sarı kart cezalısı Rıdvan Özdemir kadroda yer almayacak.

 

MUHTEMEL 11

Bıtexen Düzcespor’un sahaya kalede Ersin, savunmada Erçin, Emre, Recep ve Onur, orta sahada Semih, Mikail ve Oğuzhan, ileride Samet, Nevzat ve Timur ya da Murat 11’i ile çıkması bekleniyor.


Editör: B. Zengin