DÜZCE, FEN LİSELERİNİ AĞIRLAYACAK

Düzce Fen Lisesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Fen Liseleri arası Basketbol Turnuvası 6-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında Düzce’de gerçekleştirilecek.

DÜZCE, FEN LİSELERİNİ AĞIRLAYACAK
1.05.2022 - 00:04
Güncelleme 1.05.2022 - 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
546

Düzce’nin en önemli eğitim kurumlarının başında gelen, verdiği kaliteli eğitimle önemli değerleri Türkiye’ye kazandıran Düzce Fen Lisesi, spor alanında da iddialı olduğunu gerçekleştirdiği spor organizasyonları ile göstermeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Düzce Fen Lisesinin düzenlediği ve geleneksel hale getirilen Basketbol Turnuvasının 8’ncisi 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Düzce Fen Lisesinin yanı sıra Akçakoca Fen Lisesi, Kütahya Nafi Güral Fen Lisesi, Ankara Fen Lisesi, Bolu Fen Lisesi, Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesi, Balıkesir Şehit Turgut Solak Fen Lisesi, Eskişehir Fatih Fen Lisesinin katılacağı turnuva 6-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Gölyaka Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği etkinlik, 6 Mayıs Cuma günü açılış töreni ile başlayacak.

Ayrıca, 8 Mayıs Pazar günü sona erecek turnuva kapsamında Düzce Fen Lisesi yönetimi tarafından, Düzce’nin tanıtımına katkı sağlanması amacıyla kente gelecek olan misafir Fen Liseleri için çeşitli etkinliklerde düzenlenecek.


Editör: B. Zengin