Spor Aşkı Engel Tanımıyor

"Spor Aşkı Engel Tanımaz" Projesi Kapsamında 81 ilde bulunan özel eğitim öğrencilerine dağıtılmak üzere gönderilen spor malzemeleri Düzce’deki özel öğrencilere dağıtılıyor.

Spor Aşkı Engel Tanımıyor
14.06.2022 - 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
614

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği "Spor Aşkı Engel Tanımaz" Projesi Kapsamında 81 ilde bulunan özel eğitim öğrencilerine dağıtılmak üzere gönderilen spor malzemeleri Düzce’deki özel öğrencilere dağıtılıyor.

Türkiye Çapında 81 ilde 500 özel eğitim okullarında okuyan özel öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan spor malzemeleri Düzce’ye ulaştı. Spor Malzemeleri desteği ile özel öğrencilerin sportif faaliyetlere katılımı desteklendi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği “Spor Aşkı Engel Tanımaz” Projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 81 ilde 500 özel eğitim okulunda farklı engel gruplarının kullanımına sunulmak üzere üretilen 27 bin 259 adet spor malzemesinden, ülkenin dört bir yanına gönderilen tırlarından birisi Düzce’ye ulaştı.

“Spor Aşkı Engel Tanımaz” kapsamında Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu’na spor malzemeleri teslim edildi.


Editör: B. Zengin