10 BİN ÇOCUK YAZ OKULLARINDA

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Spor Okullarına 2022 yılında 10 bin çocuk ve genç, yaz okulları spor eğitimlerinden yararlanıyor.

10 BİN ÇOCUK YAZ OKULLARINDA
4.07.2022 - 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
482

30 branş ve 60 antrenörle açılan yaz spor okullarına rekor kayıt yaptırıldı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa açtığı ücretsiz yaz spor okullarına 10 bin çocuk ve genç kayıt yaptırarak kırılması güç rekora imza attı. Her sene öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan yaz spor okulları eğitimlerine devam ederken kurslara katılan minik sporcular da sporun temelini alıyor.

7-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Okullarında, Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk, İşitme Engelliler Güreş, Bedensel Engelliler Halter ile Engelli Yüzme olmak üzere toplam 30 branşta 60 antrenör ile eğitim veriliyor.

Kayıtlar düzce.gsb.gov.tr adresinden online olarak devam etmektedir.


Editör: B. Zengin