SPOR AKADEMİSİNDEN 11 MADALYA

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü judo takımı sporcuları, Trabzon’da düzenlenen 18. Uluslararası Karadeniz Şampiyonasında judo branşında 11 madalya ile Düzce’ye döndü.

SPOR AKADEMİSİNDEN 11 MADALYA
7.07.2022 - 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
543

Düzce Belediyesi’nin yeni yapılanma ile faaliyet soktuğu Spor Akademisi, spor alanında başarıdan başarıya koşuyor. Bir çok spor branşında başarı elde eden Spor Akademisi sporcuları son olarak Judo branşında önemli başarı sağladı. Spor Akademisi Spor Kulübü, Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 18. Uluslararası Karadeniz Şampiyonasına Ayhan Alayıldız antrenörlüğünde katıldı. Şampiyonaya 16 sporcu ile katılan Spor Akademisi Spor Kulübü, 11 madalya alarak judo branşında var olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde mücadele eden Düzceli judocular 550 sporcu arasından yıldız gibi parladı.

Şampiyonanın Yıldızlar kategorisinde; 63 kg Yaren Sala altın, 44 kg Ayşe Naz Tosun gümüş, 52 kg S.Ece Okuyucu bronz, 34 kg Rutkay Çil bronz, 42 kg M. Kutay Akın bronz, 42 kg Furkan Ocak bronz, 46 kg Efe Gürsoy bronz, 50 kg Utku Özöyüdücü bronz madalya aldı.

Minikler kategorisinde ise 32 kg N.Duru Kaya altın alırken 48 kg N.Yaren Alemdar bronz ve 55 kg Batuhan Gülaçtı gümüş madalyanın sahibi oldu.


Editör: B. Zengin