Serbay Akademi’den e-ticarette öne çıkın eğitimi!

Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte 'e-ticarete nasıl başlanır, nasıl yapılır, ne satılır, nasıl pazarlanır, marka olarak e-ticarette nasıl fark oluşturulur konularından eğitim verileceğini bildirdi.

Serbay Akademi’den e-ticarette öne çıkın eğitimi!
3.11.2021 - 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
647

   Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Serbay Akademi'yle birlikte 11 Kasım 2021 14.00'da e-ticaret sitesi olan ve e-ticarete başlamayı düşünenler için 'Hepsiburada ve IdeaSoft Eğitimi ile E-Ticarette Öne Çıkın' isimli bir eğitim düzenleyecek.

   Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir, ‘Eğitimde yöneticiler; 'e-ticarete nasıl başlanır, e-ticaret nasıl yapılır, e-ticarette ne satılır, ürünler hangi pazaryerlerinde satılır, ürünler nasıl pazarlanır, marka olarak e-ticarette nasıl fark yaratılır, nasıl bir marka başarısı hikâyesi yazılır' gibi birçok konuda konuklarını bilgilendirecekler” dedi.

   Özdemir, E-ticarete giriş eğitiminde, Hepsiburada Marmara Bölgesi Bursa Satış Müdürü Kağan Hişim, İstanbul Avrupa Satış Müdürü Caner Turan, IdeaSoft E-Ticaret Ekip Yöneticisi İbrahim Vıcıl, girişimcilerin e-ticarete adım atma süreçlerinde karşılaşabilecekleri zorlukları, gidilecek yol haritasını ve e-ticarette plan ve bütçe yönetimi gibi konuları ele alacaklarını söyledi.

   Katılımın ücretsiz olduğu eğitimde sınırlı kontenjan olduğunu ve eğitimin sonunda sertifika verileceğini belirten Düzce TSO Eğitim Sorumlusu Vildan Yılmaz, e-ticaretle bağı olan ve e-ticarete başlamak isteyen herkesi eğitime davet etti.

   Eğitime www.serbayakademi.com linki üzerinden ulaşıp detaylı bilgi sahibi olunabilecek.


Editör: B. Zengin