“Modern Düzce”nin yeni teknoloji mağazası açıldı

Düzce şehrinin giderek geliştiğinin bir göstergesi de bugün Arçelik Konsept Plus mağazalarının 2.’sinin hizmete açılması oldu.

 “Modern Düzce”nin yeni teknoloji mağazası açıldı
21.07.2018 - 11:53
610

Cedidiye Camii’nin karşısındaki yeni  “Arçelik Konsept Plus” mağazası, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer’in de aralarında olduğu çok sayıda davetli, basın mensubu ve Düzcelilerin katılımıyla kalabalık bir törenle hizmete açıldı.  

 

‘Milenyum mağazacılığı” çerçevesinde tasarlanan “Arçelik Konsept Plus” mağazalarının, Türkiye çapındaki ilk örneklerinden birini, geçen yıl Eylül ayında Düzce’ye kazandıran Arçelik Uzaldılar Bayii, böylece aradan bir yıl bile geçmeden, 2. mağazayı da hayata geçirmiş oldu.   

 

Burhaniye Mahallesi, Bolu Caddesi üzerinde, No:5 adresinde bulunan yeni mağazanın açılış töreni, bugün saat 14.30’da başladı. Törende konuşan Arçelik A.Ş. Genel MüdürüCan Dinçer, tüm Türkiye çapında yaygınlaştırmayı amaçladıkları “Konsept Plus” mağazacığında, Düzce’nin bu iki mağaza ile pek çok şehre göre, iller bazında sıralamada öne geçtiğini söyledi.

 

İlk mağazanın açılışından bu yana, yalnızca 10ay geçtiğini anımsatan Dinçer, bunun yatırımcı için aynı zamanda Düzce iline ve ekonomisine olan güveni gösterdiğini kaydetti.

 

Her iki mağazanın Düzce ilinde yeni istihdamlar da yarattığına da işaret eden Dinçer, yeni mağazanın Uzaldılar Arçelik Bayii’nin Batı Karadeniz’deki 5. mağazası olduğunu da anımsatarak “Tüm bunlar,  Uzaldılar Ailesi’nin,  hem bizim hem müşterilerinin gözünde, ne derece başarılı olduklarının göstergesi” diye konuştu.     

 

Başkan AY, mağazanın Düzce için önemine işaret etti

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da mağaza sahiplerini başarıları için kutlayarak, mağazanın şehrin modern görüntüsündeki katkısı ve Düzce ekonomisindeki yerine işaret etti. 

 

Mağazayı gezerek, ürünleri inceleyen Ay, Uzaldılar Arçelik yetlililerinin Düzce ekonomisi hakkındaki gözlemlerine ilişkin görüşlerini de aldı. 

 

“Dostlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” 

 

Arçelik Uzaldılar Bayii adına konuşan şirketin Yeminli Mali Müşaviri Kemal Eser ise şunları söyledi:

Aranızdan birçoğunuzla, ilk kez geçen yıl Eylül ayında Düzce’nin ilk Arçelik Konsept Plus Mağazası’nın açılışında biraraya gelmiş ve yeni dostluklar kazanmıştık. Aradan sadece 10 ay geçtikten sonra, şimdi yeniden 2. Arçelik Konsept Plus mağazasının açılışında sizlerle yeniden birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.”

 

Davetliler arasında ayrıca Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin; ArçelikTürkiye Satış Direktörü Oğuzkan Satıroğlu ve Arçelik A.Ş Çayırova Genel Müdürü Barbaros Şengöz dehazır bulundu.

 

 Toplam 350 metrekarelik teşhir alanına sahip yeni mağazada, buzdolabı; çamaşır makinesi; bulaşık makinesi; fırın ve bunların ankastre ürünleri ile birlikte küçük ev aletleri ve ile termosifon; klima gibi diğer teknolojik ürünler satışa sunuluyor.

 

Arçelik’in Karadeniz Bölge Bayiilerinden Uzaldılar Dayanıklı Tüketim Malları Tic. Ltd. Şti.’in, halihazırda Zonguldak’da 3 Arçelik mağazası daha bulunuyor. Düzce’deki mağazalarla birlikte, şirketin Batı Karadeniz bölgesindeki mağaza sayısı böylece 5’e yükseldi.