ARAMIZDAN AYRILANLAR

Düzce Rota Haber ailesi olarak, aramızdan ayrılanlara Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

ARAMIZDAN AYRILANLAR
6.02.2020 - 09:39
1079

KENAN UÇAR - KONURALP

   Konuralp Çiftepınarlar Mahallesinden Mahmut ve Nihat UÇAR'ın Kardeşleri, Düzce Esnaflarından Ahmet ve Mithat UÇAR'ın Babaları, Bilal ve İrfan TÜRKAN'ın Enişteleri, Hüşeyin IŞILDAK ve Münir DEVAY'ın Kayınpederi KENAN UÇAR Vefat Etmiştir.

 

   Cenazesi 06/02/2020 Perşembe Günü Konuralp Merkez Camiinde Kılınacak Öğle Namazından Sonra Konuralp Aile Mezarlığına Defnedilecektir.

 

FADIL AKBAŞ - SOĞUKPINAR MAHALLESİ

 

   Milli Eğitim Müdürlüğü Işık İlkokulu'ndan Emekli Halil,Osman ve Feride'nin Babaları, Merhum Salim AKBAŞ'ın Oğlu FADIL AKBAŞ Vefat Etmiştir.

 

   Cenazesi 06/02/2020 Perşembe Günü Öğle Namazından Sonra Soğukpınar Mahalle Mezarlığına Defnedilecektir.

 

AYDIN KARADENİZ - ÇİLİMLİ

 

   Lütfü KARADENİZ'in Kardeşi, Nedim KARADENİZ'in Amcası, Hadi ve Merhum Nurbaki KARADENİZ'in Babaları, Hafız Mustafa Necati ERDEM'in Damatı, Remzi ERDEM'in Eniştesi, Emekli Öğretmen AYDIN KARADENİZ Vefat Etmiştir.

 

   Cenazesi 06/02/2020 Perşembe Günü Çilimli Merkez Camiinde Kılınacak Öğle Namazından Sonra Defnedilecektir.

 

HAMİT YILMAZ - DURAKLAR KÖYÜ

   Duraklar Köyünden Merhum Yomralı Hüseyin YILMAZ'ın Kardeşi, Şükür YILMAZ'ın Babası, Pazarcı Esnaflardan Osman ARSLAN ve Zeki YILMAZ'ın Amcaları HAMİT YILMAZ Vefat Etmiştir.

 

   Cenazesi 06/02/2020 Perşembe İkindi Namazından Sonra Duraklar Köyü Mezarlığına Defnedilecektir.

 

NACİYE ÖZBEK - ESMAHANIM KÖYÜ

 

   Çakırlar Mahallesinden Cemil ÖZBEK'in Annesi, Esmahanım Köyünden Hülya Hanımım Kayınvalidesi NACİYE ÖZBEK Vefat Etmiştir.

 

   Cenazesi 06/02/2020 Perşembe Günü Çakırlar Mahallesinde Kılınacak Öğle Namazından Sonra Çakırlar Mahalle Mezarlığına Defnedilecektir.