“BU MİRASI İLELEBET YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TBMM’nin 102. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özlü, mesajında, “Çocuklarımıza bırakılan bu yüzyıllık mirası ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

“BU MİRASI İLELEBET YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
23.04.2022 - 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
696

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TBMM’nin 102’nci kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladıklarını söyledi.

23 Nisanın, tüm yurdun işgal edildiği bir dönemde milletçe bir dirilişe sahne olarak tarihteki yerini aldığını ifade eden Başkan Özlü, “Bu tarih sadece Millet Meclisinin açılışı değil, ulusal egemenlik manasında da büyük önem arz etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, demokrasinin temellerinin atılmasını sağlamasının yanında aynı günü Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan çocuklara bayram olarak armağan etti” dedi.

Dünya’da ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanan 23 Nisan’ın anlamına dikkat çeken Başkan Özlü, “Çocuklarımıza bırakılan bu yüzyıllık mirası ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz. Gerek ilimizde gerekse de ülkemiz nezdinde geleceğin Dünya düzeninde söz sahibi olacak bugünün çocuklarının eğitimleri ve geleceğe umutla bakmaları noktasında her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 102. kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı yürekten kutluyorum. Başta TBMM’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit, gazi ve geçmiş büyüklerimizi rahmet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin