Gelecek Nesillere Temiz Bir Dünya Bırakmanın Önemine Dikkat Çekildi

Çevre temizliği ve yeşil doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan ve tüm birimlere yayılan “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliğinin 25. si üniversite mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Gelecek Nesillere Temiz Bir Dünya Bırakmanın Önemine Dikkat Çekildi
30.04.2022 - 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
713

“Sağlıklı Toplum Temiz Çevreyle Başlar” ilkesinden hareketle hayata geçirilen Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi’ndeki anlamlı sosyal sorumluluk faaliyeti, bu ay; Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ile Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’yle (DÜBİT) birlikte Meslek Yüksekokullarıyle eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul Kara, DÜBİT Müdürü Doç. Dr. Uğur Hasırcı, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Etkinlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, yollar, yeşil alanlar, duraklar, kampüs çevresi dikkatli ve itinalı bir şekilde temizlenerek toplumsal farkındalık oluşturuldu. “Temiz Üniversite Temiz Düzce” etkinliği ile daha temiz bir dünya mümkün mesajı verilerek gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmanın önemine vurgu yapıldı.


Editör: B. Zengin