YÜZLERCE DÜZCELİ FARKINDALIK İÇİN PEDALLADI

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün kent genelinde bisiklet kullanımını teşvik ederek yaygınlaştırılması amacıyla düzenlediği 7. Bisiklet Baharı Festivali yüzlerce bisikletlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Festival süresince Düzce Belediyesine ait Efor bisikletleri ücretsiz kullanıldı.

YÜZLERCE DÜZCELİ FARKINDALIK İÇİN PEDALLADI
20.06.2022 - 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
477

Düzce’de bisiklet kullanımın yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen 7. Bisiklet Bahar Festivali yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Anıtpark Meydanından Düzce Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli ile Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'nın startını verdiği festivale, gencinden yaşlısına yüzlerce vatandaş katıldı. Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli’nin de katıldığı etkinlikte Düzce Belediyesi Spor Akademisi öğrencileri ve eğitmenleri de yer aldı.

UYUM İÇİNDE DÜZCE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

"Biriz, Beraberiz, Türkiye’yiz" sloganıyla gerçekleştirilen Düzce 7. Bisiklet Baharı Festivaline katılan Hüdaver Gösterişli, “ Valilik, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile iyi bir uyum yakaladık. Düzce’mizde bisiklet kullanımını artırmak için böyle etkinlikler önemli. Biz de Efor bisikletlerini tur boyunca ücretsiz yaptık ve Spor Akademisi öğrencilerimizi katılım yönünde teşvik ettik. Hem kentimiz hem kendi sağlığımız için spor yapmayı ihmal etmemeliyiz” ifadelerinde bulundu.


Editör: B. Zengin