DÜZCE TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞINACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Düzce’nin doğa, tarihi ve mutfak kültürünün tanıtılması amacıyla davet ettiği ulusal ölçekte önemli isimler Düzce’yi keşfe çıkacak. İki günlük gezi programıyla Düzce’nin kültürel mirası Türkiye’ye duyurulacak.

DÜZCE TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞINACAK
20.07.2022 - 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
475

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kentin mutfak, doğa ve tarihi kültürünün geniş kitlelere tanıtılması için başlattığı çalışmalara bir yenisi ekleniyor. Kendi alanında birçok yazar, genel yayın yönetmeni, gazeteci ve şef Düzce’de iki günlük keşfe çıkacak.

İki günlük gezi, 22 Temmuz günü Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile MSM’de kahvaltı programı ile başlayacak. Gezi programı daha sonra Düzce’nin tarihi ve doğa güzelliklerinin gezilmesi ile devam edecek. Bölgenin mutfak kültürünün eşsiz lezzetleri de gezi programında belirlenen noktalarda misafirlere tattırılacak. Bir dizi ziyaretin ardından gazeteci ve şeflerin Düzce’nin güzelliklerini tüm Türkiye’ye duyuracak.

 

ÖNEMLİ İSİMLER DÜZCE’Yİ TANIYIP TANITACAK

Düzce’de Dünya Kitap Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Faruk Şüyun, Lezzet Dergisi Gastronomi Yazarı Reha Tartıcı, TV Programcısı Meliha Okur, Milliyet Gazetesi Gastronomi Yazarı Zeynep Kakınç, Şefler Ebru Baybara Demir, Eyüp Kemal Sevinç, Yalçın İnam, TGRT Program Yapımcısı Fuat Uğur, Sabah Gazetesi Gastronomi Yazarı İdil Çimrin, Gastronomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aliye Gümüş, TV 100 Haber Müdürü Neşe Toptaş, NTV Program Yapımcısı Cengizhan Kocahan, Oksijen Gazetesi Yazarı Saliha Kuşcan, Anadolu Halk Mutfakları Araştırmacısı yazar Nilhan Aras, Özyeğin Üniversitesi-Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Ertan Tüysüzoğlu, Yiyecek-İçecek Danışmanı Osman Serim ve Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Korali misafir edilecek.


Editör: B. Zengin