Sanayide Kadın Eli Projesi’nin Yedinci Protokolü İmzalandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu, Sanayide Kadın istihdamının ve Sanayi sektöründe gençlere ilham olacak rol model kadın sayısının artırılması ve sanayide nitelikli istihdam ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen ‘Sanayide Kadın Eli’ Projesi’nin yedincisini Anlaş Anadolu Lastik Sanayi ile imzalandı.

Sanayide Kadın Eli Projesi’nin Yedinci Protokolü İmzalandı
12.08.2022 - 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
507

Eğitim almış ancak istihdama katılamamış ve çalışmaya istekli kadınları Meslek Lisesi mezunu ve eğitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Kurul Üyeleri, Anlaş Anadolu Lastik İcra Kurulu Başkanı Leyla Ağan katılım sağladı.

Protokol imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Anlaş Anadolu Lastik arasında imzalandı.

İmzalarının atılmasından sonra konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin; “Kadınlarımızın iş dünyasına kattığı sinerjiyi, vizyonu ve yönetim becerilerini çok takdir ediyoruz ve her zaman destek olacağımızı belirtmek isterim. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Odamız koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Düzce Kadın Girişimciler Kurulumuz ülke genelinde ses getiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bizler de kendilerine azami düzeyde destek olmaya çalışıyoruz. Bu projenin başarıya ulaşması için çalışacak ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortaya çıkan bu güzel birlikteliğin sonuna kadar arkasında duracağız.” İfadelerini kullandı.

Protokol imza töreni, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin tarafından Anlaş Anadolu Lastik İcra Kurulu Başkanı Leyla Ağan’a Yerli ve Milli Sanayide çalışmasının 45. Yılı adına plaket takdimi ile sona erdi.


Editör: B. Zengin