Ümit Özdağ Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Düzce İl Başkanı Kadir Kantemür, Zafer Partisi Heyeti Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ümit Özdağ Düzce TSO’yu Ziyaret Etti
11.11.2022 - 19:54
Kaynak: Haber Merkezi
385


Ziyarette; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Aksan, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Yıldız, Meclis Üyesi Metin Şişman ve Zafer Partisi heyeti katılım sağladı.

Ziyaretlerinden dolayı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a teşekkür eden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Aksan, Ticaret Odasının yapısı işleyişi ve projeleri hakkında Özdağ’a bilgiler verdi.

Aksan; “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 4.500’den fazla üyeye sahip bölgenin güçlü odalarından bir tanesidir. Bizler de geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde göreve gelmiş bulunmaktayız. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerin gelişimine katkı sağlamasında öncü rol oynamaya devam edecektir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin hem ulusal hem de uluslararası alanlarda temsil edilmesi hususunda önemli bir görev üstleniyoruz. Üyelerimizin sorunlarına ulusal ve uluslararası alanlarda karşılık bulmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a kısa bilgiler verdi. Ticaret ve Sanayi Odalarının Kamu-Siyaset ve Sanayi arasında köprü olması gerektiğini Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu görevi yerine getirmeye çalıştığını ifade etti.

Düzce’yi yakından takip ettiğini belirten Özdağ siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının yakın çalışma ortamı ve başarılarından dolayı Düzce TSO Meclisini ve Yönetimini tebrik etti.


Editör: B. Zengin