Maradit, Kültür Ve Tarih Komisyonunda Görev Aldı

Küresel Gazeteciler Konseyi'nin (KGK) komisyon ve yerel meclis seçimleri sonucunda, KGK Düzce İl Temsilcisi ve Gazete Burasıdüzce Genel Yayın Yönetmeni Fatih Melih Maradit, Kültür ve Tarih Komisyonunda görev aldı.  

Maradit, Kültür Ve Tarih Komisyonunda Görev Aldı
16.04.2023 - 01:34
Kaynak: Haber Merkezi
228

Küresel Gazeteciler Konseyi'nde (KGK) komisyon ve yerel meclis seçimleri tamamlandı. 

Seçimlere Türkiye'nin her yerinden KGK il temsilcileri katıldı.

KGK Düzce İl Temsilcisi ve Gazete Burasıdüzce Genel Yayın Yönetmeni Fatih Melih Maradit, temsilcilerin oylarıyla Kültür ve Tarih Komisyonunda görev aldı. 

Konuya ilişkin olarak temsilcilere ve KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'e teşekkür eden Maradit, şu ifadeleri kullandı:

"Küresel Gazeteciler Konseyi’nde (KGK), Komisyonlarımızın ve Yerel Meclisimizin seçimlerini, Türkiye’nin dört bir yanındaki İl Temsilcilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 
Genel Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun tercihleri ve İl Temsilcilerimizin de oylarıyla Kültür ve Tarih Komisyonunda görev aldım. Kendilerine teşekkür ederim.

Öte yandan Genel Merkezimizde düzenlenen iftar yemeğinde, siyasiler, bürokratlar ve temsilcilerimizle bir araya geldik. 

Dünyanın dört bir yanında üyeleri bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Sayın Mehmet Ali Dim, Yönetim Kurulu Üyeleri ve görev alan arkadaşlarımıza, bu organizasyon için teşekkür ederim".


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız