KÜLTÜR BAKANI MEHMET NURİ ERSOY’UN EŞİ DÜZCE’DE

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Düzce’de Konuralp Antik tiyatrosunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Oya Kocaman ve Beytullah Yılmaz’ın eşlik ettiği Ersoy, kazı alanında piyano ve keman eşliğinde verilen mini konseri ilgi ile izledi.

KÜLTÜR BAKANI MEHMET NURİ ERSOY’UN EŞİ DÜZCE’DE
25.04.2023 - 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
312

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün programı kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak için Düzce’ye geldi.



Ersoy, gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde Konuralp Antik Tiyatro’yu da gezerek, Düzce Belediyesi tarafından sürdürülen kazı çalışmaları ve bölgenin tarihi ile ilgili arkeologlardan bilgi almayı da ihmal etmedi.



Belediye Başkan Yardımcıları Oya Kocaman ve Beytullah Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Konuralp bölgesine hayran kalan Pervin Ersoy, piyano ve keman solosu eşliğinde tertiplenen mini konseri de ilgi ile takip etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız