İsa Yazıcı'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı.

İsa Yazıcı'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
18.05.2023 - 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
288

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini tutuşturduğu 19 Mayıs 1919, esarete hiçbir vakit boyun eğmemiş, hürriyete tutkun necip milletimizin yeniden ayağa kalktığı ve Cumhuriyet’imizin temellerinin Samsun’da atıldığı onurlu ve ulusal milli mücadelesinin 104. Yıldönümü. Bu tarih düşman işgaline karşı Anadolu’nun her köşesinde yükselen istiklal ruhunun kıvılcım aldığı gündür.

Milletimizin bağımsızlık mücadelesine başladığı bugünün gençlere armağan edilmesi tesadüf değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk gençlerine o kadar güvendi ki kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet etti. Gençlerinde bu emaneti korumak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını biliyordu. Çünkü gençliğimiz geleceğimizdir, gençliğimize sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmakla eş anlamlıdır. Herkes iyi bilmelidir ki, Şehitlerin kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti ve onun vatandaşları hiçbir alçak saldırıya, hiçbir cani eyleme, hiçbir hain korkutmaya boyun eğmemiştir ve bundan böyle de boyun eğmeyecektir. Her bir karışı ecdadımızın kanıyla sulanan vatan topraklarımız size emanettir. Bu emanete şimdiye kadar olduğu gibi hakkıyla sahip çıkacağınıza ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için gerekli gayreti göstereceğinize olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’mızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, başta gençlerimiz olmak üzere, tüm Düzceli hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

İsa Yazıcı
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız